Vélemények

 

{

„Szívből ajánlom mindenkinek! Legjobbak! Nemrég a 2,5 éves kislányomon segítettek. Precízek gyorsak, barátságosak. Nagyon jó szakemberek . Kedves recepciós hölgy . Mindenkinek bátran ajánlom! ”

Réka

{

„ Nem rég jártam náluk fogelszíneződés és fogkő eltávolításon. Nagyon precízek voltak. Érzékenyek a fogaim arra is teljes mértékben oda figyeltek. A környezet nagyon megnyugtató és az ott dolgozók is nagyon kedvesek. Csak ajánlani tudom mindenkinek.”

Tamás

{

„Nagyon barátságos, precíz az egész csapat és az árak is nagyon korrektek! Szívből ajánlom őket! ”

Éva

{

„Nemrég voltam fogtömésen,és gyökérkezelésen is! A doktorúr hozzáállása nagyon nyugtató volt! Mindent el magyarázott,hogy most mi fog történni! Az érzéstelenítés egyáltalán nem fájt! Az én fogaim rémesen érzékenyek ,de teljesen fájdalommentes volt! Szívből ajánlom!😇”

Marica

{

Nagyon jó! A doktor nagyon kedves és a hely is békés. Nem rég pótolták a fogamat és nagyon jó! Akinek bármilyen rossz foga van nyugodtan el mehet mert ez a hely nagyon megbízható.”

Réka

{

„A Pálmadent előtt volt pár rossz tapasztalatom a fogorvosokkal, nem is inkább szakmai, sokkal inkább emberi területen. Itt viszont minden alkalommal nyugtató szavakat, megértést és nem utolsó sorban profi munkát kaptam. Szívből tudom ajánlani mindenkinek, akik tartanak a kezelésektől, a velük járó cécótól és a félelemmel is küzdeniük kell mint nekem!😇😊 ”

Klaudia

{

„Kellemes és igényesen kialakított környezet, egyáltalán nem érződik, hogy orvosi rendelőben vagyunk. A páciensek nem futószalagon mennek, mindenre és mindenkire van idő, folyamatosan tájékoztatnak a kezelés közben, arról ami történni fog. A fogszabályzásom a tervektől a készülék felhelyezéséig 2 hetet vett igénybe. Kislányom, aki még soha nem volt fogorvosnál, sírás nélkül ült be a székbe. Egyszerűen csak tudta, hogy itt jó kezekben van. Köszönjük! ❤️

Anett

{

Szívből ajánlom mindenkinek, aki megbízható kedves fogorvoshoz szeretne járni.Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel, amire azt hittem nem lehetséges gyönyörűen sikerült. A környezet szép, rendezett, igényes és mindenki rendkívül barátságos, figyelmes és türelmes. Hálás köszönet a munkájukért🙂”

Katalin

{

„Ha igazán fájdalommentes és igényes helyet keresel, akkor jó helyen jársz. Csillagos 5-ös minden ☺️

Diána

{

„Nekem fogorvos fobiám van 😏Sajnos nem volt más választás muszály volt menni.Úgy kihúzta a doki a fogam hogy talán észre se vettem azt kész is volt.👑👑👑👑

Dániel

{

„Nagyon kedves, profi és barátságos a csapat. Nagyon magas színvonalú a szolgáltatás nyújtás. Mindig tájékoztattak a következő lépésről, tudtuk, hogy mi történik, köszönjük a hozzáállást és a támogatást. Maximálisan elégedett vagyunk az eredménnyel, a munkával és a hozzáállással. Szebb lett a kisfiúnk mosolya.

Sándor

{

„LE A KALAPPAL!! Nagy félelemmel érkeztem a rendelőbe, a fogorvosoktól sajnos eddig csak rossz tapasztalatot gyűjtöttem, de mindenképp adni akartam egy esélyt a Pálma Dent csapatának! Családias, nyugodt légkör, profi hozzáállás és műszerek! Nem szokásom külön kiemelni senkit, de itt szeretném most mégis Kovács Áron doktor Urat megemlíteni! Elképesztő az a nyugodtság és magabiztosság amit ő sugároz. PROFIZMUS! Csupa nagy betűvel! Teljesen fájdalommentesen csinálta végig az összes kezelésem! Csak ajánlani tudom mindenkinek, ha félsz a fogorvosoktól, ha nem!

Bence

{

„Kisfiam nem könnyű eset,mégis gond nélkül megoldották a problémàját.Nagyon kedves és türelmes volt az orvos.😊Fájdalom mentes volt az egész beavatkozàs,és így a gyerek sem fog már soha többet félni.Köszönjük

Evelin

{

Nagyon kedves, profi és barátságos a személyzet. Nagyon magas színvonalú szolgáltatást kaptam. Mindig tájékoztattak a következő lépésről, tudtam, hogy mi történik, köszönöm a hozzáállást és a támogatást. Maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel, a munkával és a hozzáállással. Szebb lett a mosolyom.

Ágnes

{

„Nagyon kedves személyzet, modern, új fogászati eszközök vannak alkalmazásban.

Attila

Foglaljon időpontot fogászati rendelőnkbe!

Tapasztalja meg magas színvolalú, fájdalommentes fogászati kezeléseinket nyugalmas és békés környezetben, ahol számunkra elsődleges a páciensekkel való pozitív, empatikus kapcsolat kiépítése.

Kérjen időpontot weboldalunkon vagy telefonon!

Hasznos fogászati tartalmak, aktualitások, akciók a közösségi média oldalainkon!

Instagram

@palmadentsopron

Facebook

@palmadentsopron