Altatás

Nagyobb kezelésekhez

Bódítás a komplex beavatkozások alatt

Sajnos egyáltalán nem ritka jelenség, hogy egy-egy kisgyermekkori traumatizáló élmény hatására a páciens felnőtt korábban is fóbiás félelmet érez a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban. Másoknak a helyzet kiszolgáltatottsága, esetleg a fájdalomtól való félelem jelenthet problémát. Ezek a félelmek igen gyakran egy életen keresztül tartják távol a pácienst a fogorvosi rendelőtől, mely természetesen következményekkel is együtt jár, hiszen gyakorlatilag esély sem nyílik arra, hogy problémákat a kialakulásuk előtt, vagy korai stádiumban észrevegyünk és kezeljünk.

Rendelőnkben különösen fontosnak gondoljuk, hogy ezen pácienseink számára is megfelelő segítséget nyújthassunk, és senki ne legyen elzárva a gyógyulás vagy szépülés lehetőségétől!

Komplex beavatkozásainkat van lehetőség bódításban is elvégezni. Ez nem azonos azzal a mélyaltatással, melyet például kórházi műtétek során végeznek, ezáltal a regeneráció is sokkal gyorsabb- a páciens a bódítást követően saját lábán távozhat a rendelőből. A teljes fogászati beavatkozás ezáltal olyan lesz számára, mintha át sem kellett volna élnie, nem lesznek kellemetlen emlékei vagy a félelmét fokozó tapasztalatai.

A bódítást természetesen aneszteziológus szakorvos végzi, az életfunkciók folyamatos monitorozásával, így maximális biztonság mellett végezhetők el a szükséges fogászati beavatkozások.

Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba telefonon, vagy kérjen időpontot az űrlap segítségével!

Az üzenetét pár órán belül kezeljük és visszahívjuk, hogy leegyeztessük az Önnek leginkább megfelelő konzultációs időpontot.


    captcha


    Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.