Szeptember a szájápolás hónapja

10% kedvezmény fogfelépítésre

Szeptember 30-ig 10% kedvezmény biztosítunk minden fogfelépítés árából

 

Régóta szeretné letört fogát, sérült koronáját megjavíttatni? 

Nem tudja miért fáj csak bizonyos időközönként a foga?

NE HALOGASSA TOVÁBB,  REGISZTRÁLJON KEDVEZMÉNYES ÁRÚ KEZELÉSRE MÉG MA!

Szeptemberben kiemelten gondolunk a fogaink egészségére, hiszen a megfelelő szájápolás nem csak a napi rutin része, de a hosszú távú egészségmegőrzés egyik kulcsa is. A megelőzés és az időben történő beavatkozás éppolyan fontos, mint a megfelelő szájápolási termékek használata.

A fogaink állapota közvetlen hatással van általános egészségünkre is, egy nem megfelelő régi fogtömés vagy egy újonnan kialakult szuvasodás később komplikációkhoz vezethet. Érdemes tehát a problémákat mihamarabb orvosolni, így megelőzhetőek a komolyabb beavatkozások.

Nem mindenki ismeri fel azonnal, ha gond van a fogával, hiszen sok probléma rejtetten, lassan alakul ki. A rendszeres kontroll és az időben észlelt eltérések azonban sok kellemetlenségtől kímélhetik meg. A Pálmadent fogászati rendelőben mindig az az elsődleges célunk, hogy pácienseinknek segítsünk fenntartani és helyreállítani fogainak egészségét.

A szeptemberi, szájápolásra fókuszáló hónapunkban arra buzdítunk mindenkit, hogy vegye kezébe saját és családja szájegészségét. A hónap végéig fogfelépítés, legyen az fogtömés vagy korona készítés, 10% kedvezménnyel érhető el nálunk.

Használja ki ezt a lehetőséget! Ne várjon, amíg a kisebb gondok nagyobbakká válnak!

fogkőeltávolítás

egyszerű és gyors regisztráció

A kedvezmény igénybevételéhez kérjük 2023. szeptember 30-ig regisztráljon telefonon vagy az itt található űrlap kitöltésével!

A regisztrációk gyorsabb feldolgozása érdekében kérjük, hogy az űrlap kitöltésekor írja le, hogy a Szeptemberi szájápolási hónap akciót szeretné igénybe venni!

Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba telefonon, vagy kérjen időpontot az űrlap segítségével!

Az üzenetét pár órán belül kezeljük és visszahívjuk, hogy leegyeztessük az Önnek leginkább megfelelő konzultációs időpontot.


    captcha


    Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.