BLACK FRIDAY AKCIÓ

2023. november 24-ig mindenki, aki időpontot foglal nálunk, 30% kedvezményben részesül a fogfehérítés és a fogkőeltávolítás kezeléseink árából.

 

CSAPJON LE BLACK FRIDAY KEDVEZMÉNYEINKRE!

A fogkőeltávolítás és a fogfehérítés nem csupán a tökéletes mosoly elérésének kulcsa, hanem alapvetően hozzájárul szájüregünk egészségéhez. A fogkőeltávolítás során megszabadítjuk a fogakat és az ínyt a felhalmozódott lerakódásoktól, amelyek gyulladást és ínybetegségeket okozhatnak. Ez nem csak a szájhigiénia javításában segít, hanem megelőzi a fogínyvisszahúzódást és a fogvesztést is. A professzionális fogfehérítés pedig nem csak esztétikai szempontból fontos; segít eltávolítani a fogakon megjelenő elszíneződéseket, amelyek az idő múlásával vagy bizonyos ételek, italok fogyasztásával keletkeznek. Ez a folyamat nem csak a mosolyát varázsolja ragyogóbbá, hanem hozzájárul a fogak egészséges állapotának fenntartásához is.

Ne maradjon le az akcióinkról!

Foglaljon időpontot 2023. november 24-ig, és élvezze a fogkőeltávolító, fogfehérítő kezeléseink eredményét 30% kedvezménnyel!

  • Fogkőeltávolítás 20.000 Ft helyett, most csak 14.000 Ft!

  • Extrém fogkőeltávolítás 25.000 Ft helyett, most csak 17.500 Ft!

  • Fogfehérítés 75.000 Ft helyett, most csak 52.500 Ft!

Legyen ez a Karácsony különleges, amikor egészséges és ragyogó mosolyával ünnepelhet szeretett családja körében!

Foglalja le időpontját még ma, és élje át, amit prémium fogászati kezeléseink nyújtanak!

 

fogkőeltávolítás

egyszerű és gyors regisztráció

A kedvezmény igénybevételéhez kérjük 2023. november 24-ig  regisztráljon telefonon vagy az itt található űrlap kitöltésével!

A regisztrációk gyorsabb feldolgozása érdekében kérjük, hogy az űrlap kitöltésekor írja le, hogy a Black Friday akciót szeretné igénybe venni!

Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba telefonon, vagy kérjen időpontot az űrlap segítségével!

Az üzenetét pár órán belül kezeljük és visszahívjuk, hogy leegyeztessük az Önnek leginkább megfelelő konzultációs időpontot.


    captcha


    Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.